Word ook de marketing meester!

Een Meester bent u al. In de rechten, en waarschijnlijk ook in hart en nieren. Uw vak verstaat u als geen ander. Wanneer het echter om marketing, communicatie, business development en bedrijfsvoering gaat, heeft u wellicht niet zo'n meesterlijk gevoel.
Marketing en managementcursussen zijn er vele, maar niet toegespitst op de juridische praktijk. Bovendien gaat het u niet om de theorie of modellen, maar om praktische keuzes te kunnen maken voor uw kantoor. Tijd dus voor één van de praktische Meester in Marketing programma's.
 
Unieke op uw praktijk gerichte cursussen
Meesters in Marketing biedt daarom allerlei unieke cursussen aan, waarbij niet alleen het bijbrengen van nieuwe kennis van belang is (leren), maar waar het accent voornamelijk ligt om de theorie in praktijk te brengen en om zelf bijvoorbeeld een professioneel marketingplan te maken en uit te voeren (doen).
Belangrijke kenmerken van de Meester programma's:

  • centraal staat het structureel aanpakken van de marketing voor uw organisatie, dus geen one-way cursus maar een training waarin praktische keuzes en toepasbaarheid centraal staan. U gaat gegarandeerd met een plan van aanpak terug naar kantoor
  • toegespitst op de juridische praktijk.
Hiernaast vindt u ons aanbod van cursussen dat we momenteel geven.