Meesters in Marketing: niet van alle markten thuis!

Meesters in Marketing is het full service marketingbureau dat zich specifiek richt op de advocaten- en notariskantoren in Nederland. Het is opgericht om u als juridische dienstverlener te stimuleren en te ondersteunen bij het marktgericht ondernemen.

Word de (veranderende) markt meester
Meesters in Marketing helpt u om de (veranderende) markt meester te worden door u de juiste gereedschappen aan te reiken. Door u te trainen en te coachen om zelf meester in marketing te worden of doordat u zich deskundig laat ondersteunen door een ware meester in marketing.

full service 
Meesters in Marketing biedt hiervoor advies, training, coaching en interim diensten aan, maar kan ook de hele operationele uitvoering voor haar rekening nemen. Van strategie dus tot operatie, waarbij wordt gestreefd om de middelen zo in te zetten dat u zo efficiënt en effectief mogelijk wordt geholpen.
Kortom: een structurele aanpak van uw marketinginspanningen met duurzaam resultaat!

Ook voor kleine kantoren! 
Meesters in marketing is er niet alleen voor de grote kantoren, maar misschien wel juist ook voor de kleine kantoren, die geen eigen marketingprofessionals in dienst (kunnen) hebben. Met ons concept 'Rent a Marketingmeester' heeft u bijvoorbeeld al professionele marketingondersteuning voor een paar honderd euro per maand!
 
Interesse: bel dan met onze contactpersonen Nynke Bakker (06 51 59 69 54)  of gebruik het contactformulier.